İlkokul Eğitim Sistemimiz

İlkokul eğitimimiz, 21. yüzyılın gerektirdiği tüm becerilere sahip bireyler yetiştirme hedefimiz doğrultusunda planlanmıştır. İlkokul kademesinde öğrencilerimize görsel, işitsel ve dokunsal, olabildiğince çok ve çeşitli materyal sunmanın önemine inanıyoruz. Kendi eğitim birimimiz tarafından üniversitemizin danışmanlığında MEB müfredatına uygun olarak geliştirilmiş olan eğitim içeriğimiz ve Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Dijital Eğitim, STEM + A Eğitimi, Bilişimsel Düşünme Eğitimi gibi dünyaya örnek oluşturan eğitim modellerimiz ile öğrencilerimizin akademik başarısını üst seviyeye çıkarırken, onları kendine güvenen, eleştirel düşünebilen, farklı kültürlere saygılı, yaratıcı, yenilikçi,  üretken bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Bahçeşehir Sportif Koordinasyon

Anasayfa   Eğitim Birimleri   İlkokul   Eğitim Modeli   Bahçeşehir Sportif Koordinasyon

Bahçeşehir Okullarında Uygulanan BSK (Bahçeşehir Sportif Koordinasyon) eğitimi çocukların duygusal, bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimi dikkate alınarak hazırlanmış özel bir eğitimdir. Çocukların oyun oynarken egzersiz yapmalarını ve böylece esneklik, denge, kuvvet ve sürat gibi becerilerini daha hızlı geliştirmelerini sağlar. Uygulanan eğitimin diğer bir özelliği de sosyal gelişim özelliklerinden olan kendine özgüven, karar verme yetisi ve liderlik gibi vasıfları ön plana çıkarmasıdır. Hedefimiz, erken yaşlarda başlattığımız bu çalışma ile çocuklarımıza sporculuk ruhu ve spor kültürü kazandırmaktır.