BAU International University – Washington D.C

Anasayfa   Kurumsal   Bau   Bau International University – Washington D.C

Bir Türk yatırımcının yurtdışında kurduğu ilk üniversite olan BAU International University - Washington D.C.’nin kapıları tüm dünyadan öğrencilere açık. Lisans seviyesinde Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi & Finans bölümlerinin yer aldığı üniversitede yüksek lisans seviyesinde ise Küresel İlişkiler, Executive MBA ve Ekonomi Hukuku bölümlerinde eğitim veriliyor.

Beyaz Saray’a 200 metre mesafede konumlanmış olan, 3 bin öğrenci kapasiteli BAU International University öğrenci kabul ederken diğer Amerikan üniversiteleri ile aynı kriterleri uyguluyor. SAT, TOEFL, referans mektubu, lise ortalaması, spor başarıları gibi kriterleri sağlayan Türk öğrenciler de BAU International Washington D.C.’ye başvurabilir. Vakıf üniversitesi olarak faaliyet gösteren BAU International University - Washington D.C.’de başarılı öğrencilere farklı oranlarda burs imkanları da sunuluyor.

www.bauinternational.com