Mayıs

26 Mayıs 2016

BAHÇEŞEHİR OKULLARI 22. YIL MÜZİK GECESİ’NDE ŞARKILAR DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN SÖYLENECEK

Bahçeşehir Okulları öğrencileri, 4 Haziran 2016 tarihinde saat 19.30’da İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Bahçeşehir Okulları 22. Yıl Müzik Gecesi’nde müzik severleri büyüleyecek.

“Dünyaya Saygı” temasıyla düzenlenecek gecede Bahçeşehir Okulları öğrencilerinden oluşan 450 kişilik koro, 100 kişilik orkestra ve 120 kişiden oluşan dans grubu, bir müzik şölenine imza atacak.

Bahçeşehir Okulları 22. Yıl Müzik Gecesi’nde Bahçeşehir Okulları öğrencilerinden oluşan koro ve orkestra yerli ve yabancı parçaların yanı sıra çeşitli yörelerden seslendirecekleri yerel ezgilerle izleyiciyi Türkiye’nin renkleriyle buluşturacak.