Haziran

03 Haziran 2016

BAHÇEŞEHİR OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİ UĞURLUYOR

Bahçeşehir ailesi öğrencilerini mezuniyet törenleriyle uğurluyor. Bahçeşehir Okulları öğrencileri yeni hayatlarına büyük bir ailenin parçası olmanın özgüveniyle başlıyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Okullarında eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimizi uğurluyoruz. Başarılarla dolu eğitim hayatları boyunca Bahçeşehirli olmanın ayrıcalıklarını yaşayan öğrenciler, düzenlenen mezuniyet törenleriyle yeni bir hayata adım atıyor.

Öğrencilikleri boyunca akademik ve sosyal alandaki başarılarıyla göz dolduran, hazırladıkları projeler, katıldıkları yarışmalarla isimlerini Türkiye’de ve dünyada duyuran Bahçeşehir Okulları öğrencileri, yeni hayatlarına edindikleri kazanımların güveniyle merhaba diyor.

Bahçeşehir ailesinin bir parçası olarak yaşamları boyunca okulda edindikleri dostlukları ve bağları devam ettirecek Bahçeşehir Okulları öğrencileri, düzenlenen mezuniyet törenleriyle yeni hayatlarına adım atıyor.

Öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyor, eğitim hayatlarındaki başarılarının devamını diliyoruz.