Mart

06 Mart 2012

Bahçeşehir Koleji’nde Başarının Anahtarı Takım Ruhu: “Ben, Sen Değil, Biz Olmak”

Özel Bahçeşehir İlköğretim Okulu idareci ve öğretmen kadrosu, kurumsal gelişim seminerlerine devam ediyor.

Sınıf öğretmeni Fulya Temiz’in hazırladığı“Başarının Anahtarı Takım Ruhu”adlı seminere katılan eğitimci kadrosu, kurum kültürünü yaşayarak keyifli bir seminer geçirdi.

İdarecilerin, zümre başkanlarının ve öğretmenlerin her birinin katıldığı takım oyunları ile hareketli geçen eğitimde; takım çalışmasının temelleri, takım üyelerinin sahip olması gereken özellikler, takım ruhu gibi başlıklar ayrıntılı olarak interaktif şekilde işlendi.

Seminer bitiminde okul müdürü Zeren Keklikoğlu, kurumsal gelişim eğitimlerinin periyodik aralıklarla devam edeceğini belirtti.