Nisan

05 Nisan 2012

“Etkili İletişim/Anne Baba Okulu 1.Kademe” Grup Çalışmamız Sona Erdi

Rehberlik Servisince organize edilen ve1.kademe Psikolojik Danışmanları Sibel Opak ve Hatice Atmaca tarafından yürütülen dört oturumluk “Etkili İletişim/Anne-Baba Okulu” grup çalışmaları,    16 Mart 2012 tarihinde sona ermiş ve katılımcılara katılım belgeleri teslim edilmiştir.

İki kişi arasında yer alan, ’’anlam alışverişi’’denilen iletişim çocuklarımızın kişilik oluşumunda son derece önemlidir. Çocuklarımızın hayatları boyunca yapıcı iletişim biçimleri kullanabilmeleri için öncelikle bizlerle yaşadıkları sürecin sağlıklı olması gerekmektedir. İletişimin etkili olabilmesi; planlama, karar verme, örgütleme, denetim gibi süreçlerin başarılı olmasına yardımcı olur.

Birçok sorun ile baş etme anahtarı olan iletişim becerilerini doğru kullanabilmek açısından velilerimize rehberlik ettiğine inandığımız ve yarar sağladığına tanık olduğumuz “Etkili İletişim / Anne Baba Okulu" grup çalışmalarına bu yıl katılıp katılım belgelerini alan velilerimizin isimleri şöyledir:

Ahmet Zeki Demirel

İlknur Genç

Filiz Pancaroğlu

Sinem Keser

Tüm velilerimizi, kendilerini geliştirmek adına gösterdikleri çabadan dolayı kutluyoruz.