İlkokul Yayınlarımız

Anasayfa   Yayınlar   İç Yayınlarımız   İlkokul Yayınlarımız

Etkinlik Fasikülleri

1.,2. ve 3. Sınıflar için hazırlanan Etkinlik Fasikülleri Tam öğrenme modeline uygun, öğrencilerin etkinlik yaparken uygulayarak öğrenmelerine de fırsat tanıyan etkinlikler içerir. 21.yy becerileri temel alınarak hazırlanmıştır. Hayat Bilgisi – Matematik – Türkçe – Fen Bilimleri dersleri için toplam 42 fasikül kullanılmaktadır.  Öğrencinin yazılı ve sözlü ifadelerini geliştirebilmesi, süreç ve sonuç değerlendirmelerine çokça yer verilmiştir. Ders içi ve ödevlendirme aşamalarında kullanılmaktadır.

Hafta Sonu Ödevleri (matbaa baskılı):

Hafta içinde sınıf içinde yapılan kazanım uygulamalarının tekrar ve pekiştirilmesi amacı ile ev ödevi olarak hazırlanmıştır.

Yarıyıl ve Yaz Tatili Kitapları:

1., 2., 3. ve 4. Sınıflar için her yıl güncellenen Tatil Kitaplarıdır.

Yaprak Testler

1., 2., 3. e 4. Sınıflarda müfredatta yer alan tüm derslerden hazırlanmış yayınlardır. Milli Eğitim Sistemi içerisinde yer alan çoktan seçmeli sınavlara hazırlık amaçlıdır. Konuların kavranmasını destekleyen,  farklı soru tekniklerinin de yer aldığı kitapçıklardır.

Öykü Kitapları

10’ar kitaplık 2 settir.  Okuma yazma sürecini hızlandırmak, okuma anlama çalışmaları yapmaya yönelik setlerdir.

Yıl boyunca, Genel Merkez’in planlamaları doğrultusunda yapılan kazanımları destekleyen etkinlikler eşliğinde tüm okullarımızda kullanılmaktadır.

Doğa Öyküleri: 1. Sınıflarda kullanılan 10 öykü kitabı

Kır Öyküleri: 2. Sınıflarda kullanılan 10 öykü kitabı

Kurallar (4 kitaplık set)

“Evrensel görgü kuralları”nı kavratmayı amaçlayan resimli hikayelerden oluşan 4 kitaplık settir. 1. Sınıflarda kullanılmaktadır.

Davranışlarımız (4 kitaplık set)

Okulda, çevrede, evde temel olumlu davranış geliştirme sürecini desteklemek amacı ile hazırlanmış resimli hikayeler içeren 4 kitaplık settir.1. Sınıflarda kullanılmaktadır.

Zeynep Serisi (5 kitaplık set):

Eğlenceli ve Öğretici öyküler dizisi olarak hazırlanmış 5 kitaplık settir. 1. Sınıflarda kullanılmaktadır.