Bahçeşehir Okulları olarak, öğrencilerimizi anaokulundan itibaren geleceğe hazırlıyor, onları 21.Yüzyıl yetkinlikleri ile donatıyor ve dünya vatandaşları olarak yetiştiriyoruz.
Okul öncesi dönemde okul-aile işbirliğinin önemine yürekten inanıyoruz. Çocuklarımızın ilk adımlarını attıkları ve uzun yıllar sürecek eğitim yolculuğuna birlikte şahitlik edecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bahçeşehir Okulları olarak hedefimiz, bu yolculukta çocuklarımıza ve sizlere en iyi şekilde rehberlik etmek ve destek olmaktır.
Çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların kazanıldığı ve zihinsel yeteneklerinin hızlı bir biçimde gelişip biçimlendiği dönem 0-6 yaş dönemidir. Bu dönemde aile, birinci derecede önemli ve sorumludur. Ancak tek başına yeterli değildir. Hem çocuk hem de ailenin bu dönemde gereksinimlerinin karşılanması, çocuklarının gelişimlerinin desteklenerek, yaşıtlarıyla bir arada olabilmeleri için oluşturulan sağlıklı bir ortama ihtiyaçları vardır.
Çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemek amacıyla oluşturulmuş programımız aynı zamanda, etkin yabancı dil ve teknoloji okuryazarlığı alt yapısını okul öncesi dönemde hazırlama hedefini taşır.
Anne – Babalar Çocukların Neler Yapmasını İster?
- Okulda mutlu olması ve okula istekli gitmesi
- Kendini ifade edebilmesi
- Yaratıcı olması
- Okumayı sevmesi
- Matematik problemleri çözebilmesi
- Bağımsız karar alabilmesi
- Fiziksel gelişiminin tam olması
- Özgüvenli olması
- Arkadaşlarıyla iyi geçinebilmesi
- Öğrenmekten keyif alması
- Okulu ve öğrenmeyi sevmesi
Çocukların bu becerileri kazanmaları için, geliştirilmiş içeriklerimiz ve materyallerimizle desteklediğimiz bir programa sahibiz. Hazırladığımız eğitim içeriklerimizle amacımız; çocuklarımızda tutum, beceri ve davranış geliştirerek onları hayata en iyi şekilde hazırlamaktır.
&