Lise Eğitim Sistemimiz

Bahçeşehir Koleji lise eğitiminde proje bazlı, yabancı dil eğitimi ağırlıklı, STEM odaklı eğitim anlayışını hayata geçirir. Öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına hatta iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile lise eğitimini tamamlamaları hedeflenir. STEM Center’da projelerini hayata geçiren, MASTER 6 ile hayata artı değerlerle hazırlanan, uluslararası ölçme ve değerlendirme denetiminde İngilizcelerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştiren Bahçeşehir Koleji öğrencileri farklı, yaratıcı ve çağdaş bireyler olarak hayata donanımlı bir şekilde başlamanın avantajını hayatları boyunca yaşar.

Liselerimiz:

Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri

Bahçeşehir Koleji Anadolu Liseleri

Bahçeşehir Koleji Fen Liseleri

Mentor Öğretmenlik Sistemi

Anasayfa   Eğitim Birimleri   Lise   Eğitim Modeli   Mentor Öğretmenlik Sistemi

Bahçeşehir Kolejinde Takip her öğrenciye bir mentor öğretmen bire bir danışmanlık yapıyor.

Mentor öğretmenlik sistemi ile her öğrencinin akademik ve sosyal alandaki gelişiminin takip edilmesi ve başarısının yükseltilmesi, kendisi ile ilgili kişisel planlama ve değerlendirme becerisinin gelişmesi hedefleniyor. Mentor öğretmen, veli ve öğrenci ile düzenli aralıklarla sürdürdüğü diyalog sayesinde veli, öğrenci ve öğretmen arasında sağlıklı iletişimin sürekliliğini sağlıyor.

Lise hayatının en başından beri sürdürülen mentorluk sistemi ile ulusal sınavlara hazırlık sürecinde de öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında mentor öğretmenler etkin rol oynuyor.